Een droom is werkelijkheid geworden

Maart 2024: Inmiddels zijn we al weer 5 jaar verder en genieten wij volop van deze prachtige plek net als veel van onze huurders. Een cadeau noemen wij het. Ondertussen hebben wij een aantal dingen aangepast. Nieuwe matrassen (mrt 2023) op de 'ouder' slaapkamer. Er is binnen een nieuw bankje (mrt 2024) gekomen waardoor je beter naar de tv kunt kijken en wat de ruimte  beter verdeeld. En ook buiten is er het e.e.a aangepast. Op last van de brandweer is er besloten om een stuk coniferenhaag te vervangen. Hiervoor in de plaats is er schutting gekomen. Dit om ook de privacy te kunnen waarborgen. Tegen de schutting aan hebben wij klimop geplaatst en andere planten om de schutting zoveel mogelijk 'weg te werken'. 

In maart 2019 zijn wij eigenaar geworden van een plek op de "Noordkaap". Een recreatiepark in Midsland Noord. Op deze plek stond een Muller stacaravan en
deze was echt aan vervanging toe. Wij hebben toen besloten om een nieuw chalet te plaatsen. Maar hoe krijg je dit chalet op de plek, omdat elke plek een coniferenhaag heeft en het chalet over deze haag heen moest en er ook niet voldoende ruimte was in het pad. Er is toen een kraan van de vaste wal gekomen en deze heeft het chalet op de plek gehesen en uiteraard ook de oude caravan verwijderd. Dit was een heel spektakel. Hieronder een aantal foto's. Daarna zijn wij in mei 2019 begonnen met de inrichting van het chalet. Ook buiten is er het e.e.a. aangepast. Inmiddels is er een schuurtje gekomen, dit is gebeurd in sept 2019.  

Van oud naar nieuw